Click to Restart!

Bursa FasttrackIT

Bursele FasttrackIT sunt instrumentul principal prin care ne dorim să ne îndeplinim una dintre misiunile pentru care a fost creata compania: sa oferim o şansă celor care nu dispun de resursele materiale necesare pentru a deveni IT-isti. Astfel, ne dorim ca alaturi de partenerii nostri sa fim aproape de cei care doresc sa studieze in domeniul dezvoltării de software, fie programare, fie testare.

O bursa FasttrackIT consta intr-o sponsorizare de 90%, din suma totala a cursului, pe care un cursant doreste sa il urmeze; pentru fiecare noua sesiune a fiecarui curs, pot fi oferite intre 1 si 3 locuri cu bursa.

 

Cine poate aplica pentru bursa FasttrackIT?

Pentru bursa FasttrackIT pot aplica toti cei care indeplinesc urmatoarele criterii:

 • Nu detin mijloace financiare necesare achitării integrale a costului unui curs;
 • Fac dovada pasiunii si abilitatilor pentru domeniul pe care doresc sa il studieze;
 • Nu au mai urmat un curs oferit de FasttrackIT;

every-journey-2

Cum pot aplica pentru o bursa FastrackIT?

Procesul de aplicare pentru bursa FasttrackIT are urmatorii pasi:

 1. Completarea formularului de aplicare


  Un aspect important al procesului este paragraful unde se va completa o scrisoare de intentie in care vor fi cuprinse urmatoarele aspecte: 

  • motivul pentru care esti interesat sa participi la aceste cursuri.
  • descrierea parcursului tau educational de pana acum;
  • o scurta descriere a situatiei tale financiare (daca crezi ca este relevant, chiar si cea a familiei tale) sau motivele pentru care crezi ca bursa FasttrackIT este pentru tine.
 2. Interviul

  • dupa analizarea cererii tale vei fi contactat de echipa FasttrackIT pentru a ti se comunica daca cererea ta a fost admisa sau respinsa.
  • apoi urmează un interviu care consta intr-un test de aptitudini şi o discuţie prin care vom descoperi impreuna daca ti se potriveste acest domeniu.
 3. Confirmarea si semnare contractului

  • in urma interviului vei fi din nou contactat de echipa FasttrackIT pentru comunicarea admiterii sau respingerii cererii de aplicare pentru bursa in urma interviului.
  • apoi daca ti s-a confirmat ca esti admis, urmeaza sa ne intalnim ca sa semnam contractul si sa stabilim detaliile de incepere a cursului.

In concluzie, daca indeplinesti conditiile descrise mai sus, ai o dorinta puternica de a face o schimbare in cariera ta si esti o persoana perseverenta atunci una dintre bursele FasttrackIT, te asteapta.

Closed

Momentant analizam aplicatile deja trimise, in consecinta inscrierea este acum inchisa!

 

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin