Click to Restart!

Testimoniale video

Impresii

Cursul de QA, in cadrul organizatiei FastTrackIT, a fost o dovada a faptului ca, datorita unor oameni pregatiti profesional, cu seriozitate si sacrifiu, am reusit curajos sa fac un salt din domeniul social in cel al calculatoarelor. Am reusit sa formez legaturi noi cu persoane extraordinare si mediul in care am invatat a fost unul foarte deschis si foarte placut de unde nu lipsea niciodata o gustare si nici cafeluta si mai ales pauzele de rasete si voiosie care sa ne reincarce pentru orele de studiu. In momentul de fata sunt angajat la Gameloft (si nu ma opresc aici).
author-img - Andrei Blajan
Tester @ Gameloft
Am pornit cu o experienta modesta in traduceri, nicidecum in IT, si cu bagajul de cunostinte de operare PC al oricarui tanar crescut cu un calculator in casa. In echipa lui Dani am gasit o imbinare foarte subtila si eficienta intre sprijinul deschizator de drumuri al unui om experimentat si starnirea spiritului meu autodidact. Mi s-a oferit o baza teoretica indeajuns de vasta, dupa care am fost indrumat mereu din umbra astfel incat sa am satisfactia de a descoperi solutii de unul singur, prin repetate incercari practice.
author-img - Flaviu Ratiu
QA Automation Engineer @ SDL
Ma bucur foarte mult ca pot implementa lucrurile invatate in timpul cursului, dar in acelasi timp simt o nostalgie fata de colegii si bineinteles fata de profesorii nostri. Pot sa zic cu mana pe inima ca acest curs mi-a oferit sprijinul necesar pentru a incepe o cariera in domeniu cat si cunostinte tehnice de PHP si programare web, mi-a oferit cu siguranta o imagine de ansamblu a domeniului. Acest traning de 3 luni m-a invatat ultimele tehnologii ce se folosesc in construirea un site web, PHP si MYSQL , Bootsrap, libraria jQuery si cele mai populare CMS-uri cum sunt WordPress, Mageneto si Drupal. Chiar imi pare nespus de bine ca am luat decizia de a urma acest curs. Am cunoscut oameni minunati si am acumulat o experienta unica.
author-img - Elena Ipatii
Junior Web Developer @ Freshbyte
Ca absolvent de Agronomie cunostintele mele despre ce inseamna software development erau foarte vagi. Am aflat de la un prieten despre cursul de QA Testing de la FastTrackIT si m-am hotarat sa ma inscriu la acest curs. Dupa primele intalniri am inteles ca se pot realiza foarte multe lucruri in IT si vazand entuziasmul echipei de la FastTrackIT am prins curaj. Lucrand deja de 3 luni imi dau seama ca cei din echipa FastTrackIT m-au ajutat sa inteleg cum functioneaza aceasta industrie si mi-au oferit o baza teoretica si practica destul de consistenta incat sa ma pot descurca in a-mi duce la indeplinire task-urile chiar daca background-ul este unul foarte diferit de lumea in care am intrat.
author-img - Ionel Pop
QA Engineer @ Ve Interactive
Consider că aceste cursuri de la Fasttrackit m-au ajutat foarte mult, mi-au pus bazele necesare pentru a putea începe o carieră ca tester. Tot ce am învățat mi se pare foarte util și relevant pentru a mă angaja și pentru a lucra în acest domeniu. Acum sunt înscris la doctorat și angajat ca si developer in cadrul firmei SDL. În următorii 5 ani îmi propun să termin doctoratul și să ajung QA Middle level sau Senior.
author-img - Flaviu Mesesan
Junior Software Engineer @ SDL
Dani m-a coordonat si mi-a furnizat mare parte din informatia pe care un QA Engineer trebuie sa o cunoasca. Ca si trainer a reusit tot timpul sa rezume ceea ce este esential si sa comunice totul cat mai simplu si mai usor de asimilat. M-a asistat cand am avut nevoie si mi-a fixat noi obiective cand le-am atins pe cele stabilite.
author-img - Persida Vescan
QA Manual Engineer @ Small Footprint
Daniel Cosman este pentru mine genul de lider cu care iti doresti sa iti petreci timpul atat in orele de lucru cat si in afara lor. Este persoana care te invata tot ce stie, si o face cu cea mai mare placere. Pasionat de munca pe care o depune si mereu cu interes in tehnologiile noi, Daniel evolueaza, ducandu-si echipa cu el mai departe. Fara nici un fel de experienta in IT, sub invatatura si indrumarea lui, am ajuns in scurt timp sa lucrez cu clienti renumiti la nivel mondial. Pentru mine, Dani a fost, este si imi va fi prieten, profesor si mentor.
author-img - Cosmin Ciocan
QA Automation Engineer @ Evozone
Teoria și exercițiile de la curs, urmate de munca de peste săptămână au fost elementele care au dus la formarea și sedimentarea cunoștințelor din domeniul studiat. De asemenea, atmosfera plăcută și lejeră, experiența vastă a trainer-ilor și modul în care se desfășurau orele, au făcut ca timpul petrecut la curs să fie o practică foarte utilă. Spre final, datorită unor recomandări și în urma unui interviu, am fost ales în cadrul unui internship, pe baza căruia m-am angajat la Cubic SoftLab. În cadrul job-ului pe care îl am, aș putea spune că obiectivul propus pe următoarea perioadă este automatizarea testelor.
author-img - Mihai Turcu
QA Engineer @ Cubic SoftLab
Am avut ocazia de a intra in echipa lui Daniel, in urma cu 2 ani. A fost o experienta placuta, am avut mult de invatat de la el, iar stilul interactiv si amuzant al lui de a transmite informatia au facut ca saptamanile de training, si apoi perioada de lucru ce a urmat in echipa lui, sa fie un timp foarte placut.
author-img - Beniamin Kis
QA Automation Engineer @ Small Footprint
Cursurile de la FasttrackIT m-au ajutat sa imi dezvolt anumite abilitati pe partea reala si sa fiu mult mai atenta la detalii; Acum sansele de a ma angaja in domeniul IT sunt mult mai mari si imi dau seama ca sunt chemata la interviuri datorita faptului ca am urmat acest curs; Obiectivul meu in urmatoarea perioada e sa lucrez in domeniul de testare automata.
author-img - Crina Moldovan
Absolventa FastTrackIT QAVisit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin