FasttrackIT îți oferă diploma de programator acreditată și recunoscută în Uniunea Europeană, SUA și Canada. Vezi avantajele unei diplome acreditate!
Create you own custom course. Learn How?

25
sept.

0

De ce este popular limbajul Java in era aplicatiilor mobile?

Traim intr-o era acaparata de smartphone-uri si tablete. Ce anume face ca acestea sa fie partenerul ideal al fiecarei persoane? Ei bine, in ultima perioada aplicatiile pentru Android isi dovedesc suprematia pe piata. Dezvoltarea si creerea aplicatiilor mobile este o abilitate demna de luat in considerare la ora actuala.
Programatorii care au cunostinte de programare orientate spre dezvoltarea aplicatiilor sunt din ce in ce mai cautati de diverse agentii IT din intreaga lume. Acest domeniu a cunoscut o crestere impresionanta si pentru faptul ca se adreseaza unui public variat. In randul tinerilor sunt populare jocurile sau alte activitati specifice varstei.
Daca te gandesti sa privesti lucrurile mai in ansamblu vei observa aceasta necesitate dusa la un nivel mult ridicat. Este vorba in acest sens de nevoia antreprenorilor de a-si dezvolta propriile aplicatii pentru ca firmele sa functioneze corespunzator.

In anii precedenti, orice firma se orienta spre cearea unei pagini web. La ora actuala, un site nu este suficient. Avand in vedere utilizarea telefoanelor, o aplicatie este absolut necesara. Unul dintre limbajele principale de programare ce permite dezvoltarea si creerea aplicatiilor este Java. Daca te orientezi dupa statistici, Java domina topurile de cativa ani incoace si inca isi mentine autoritatea.
Cursurile de programare sunt ideale atat pentru incepatori, cat si pentru programatorii avansati. Domeniul IT este unul dinamic si lasa loc intotdeauna pentru upgrade-uri. Cursurile noastre de la FastTrackIT sunt acreditate si reprezinta o buna oportunitate pentru dezvoltarea unei cariere intr-un domeniu dinamic si in plina dezvoltare.

De ce Java?
Este cunoscut faptul ca Java este un limbaj in voga orientat pe obiect. Cursurile Java sunt explicate intuitiv de trainerii nostri FastTrackIT. Programa de studiu ofera atat informatii teoretice, cat si posibilitatea de a le aplica practic in cadrul proiectelor din domeniul IT.
Partea teoretica iti va asigura o baza care te va ajuta pe viitor in institutiile IT spre care te orientezi. Tehnicile de programare sunt actualizate astfel incat sa iti asigure o structura solida si pentru invatarea altor limbaje de programare.
Cunostintele practice se axeaza pe rezolvarea exercitiilor si problemelor de actualitate cu care te vei confrunta in activitatile zilnice ca programator. Mai mult decat atat, acestea sunt criterii cerute la orice interviu de angajare intr-o firma IT.
Chiar daca Java este un limbaj vechi de programare, acesta reprezinta o parte importanta in dezvoltarea aplicatiilor mobile. Cu ajutorul cunostintelor Java vei putea creea aplicatii atat pentru Android, cat si pentru iOS. Daca pentru sistemul de operare Android, creerea aplicatiilor este facila, pentru iOS tehnicile pe care trebuie sa le utilizezi implica un efort sporit. Acest lucru consta in invatarea unor setari diferite.
Chiar daca este la mare cautare, Java se mentine in topul cautarilor datorita simplitatii functiilor. Mai mult decat atat, acest limbaj permite aplicatiilor vechi sa functioneze optim pe noile dispozitive.
Locurile de munca precum Java Developer sunt disponibile in orice moment datorita versatilitatii si functiilor vaste de care se bucura dezvoltatorii. In aceasta ordine de idei, utilizatorii apeleaza la Script-ul Java pentru a crea aplicatii secundare sau auxiliare, jocuri video, cataloage ale magazinelor online si nu numai.
Cererea de programatori din aceasta arie este din ce in ce mai mare. Acest fapt se datoreaza dezvoltarii permanente a ariilor ce necesita cunostinte Java. Angajatorii din domeniile IT sunt intr-o cautare permananta a persoanelor care detin cunostinte de programare bazate pe Java. Daca te gandesti ca doar programatorii profesionisti sunt cautati, te inseli.
Debutantii in domeniu sunt cautati intocmai pentru faptul ca intotdeauna este nevoie de forte proaspete, capabile sa asimileze noi cunostinte. Daca te pasioneaza acest domeniu, cu siguranta te gandesti si la venituri. Ei bine, acestea vor fi raportate mereu la eforturile depuse de tine. Chiar si asa, salariile sunt substantiale inca de la angajare.
Cat despre costurile pentru invatarea Java, dar si pentru alte limbaje de programare sunt prezentate in detaliu pe FastTrackIT.org. Investitia este cu siguranta una ce va avea beneficii pe viitor.

No Comments

Reply