FasttrackIT îți oferă diploma de programator acreditată și recunoscută în Uniunea Europeană, SUA și Canada. Vezi avantajele unei diplome acreditate!
Create you own custom course. Learn How?

06
nov.

0

Software Testing – top 3 motive pentru care merita sa faci o cariera din asta

Industria IT este intr-o continua dezvoltare si ocupa un loc fruntas in topul intereselor, atat in ceea ce ii priveste pe cei care cauta sa isi inceapa cariera, cat si pentru angajatori, in cautare de specialisti din diferite domenii IT pe care sa ii angajeze.
Multi spun ca acest domeniu este chiar locul potrivit din care se poate incepe o cariera de succes. Pentru cei care inca se intreaba cat si de ce merita acest domeniu atat de multa importanta le prezentam si un top 3 al motivelor pentru care software testing poate fi cariera de succes:

Exista o cerere mare pe piata de profil si salariile din domeniu sunt bine cotate
Exista desigur si o tendinta de a pleca din tara si automat specialisti in IT pe orice ramura cauta inca motivul pentru a ramane. Ca atare si salariile sunt foarte generoase. Sa nu uitam ca tehnologia este o parte integranta a succesului din orice activitate, domeniu, asadar nu ne miram ca profesionistii din software testing inclusiv sunt ca speciile pe cale de disparitie.
Asadar, joburi si candidati sunt mereu cautati. In plus, domeniul este unul de viitor, nu are sanse sa dispara ca multe din joburile modeste si clasice am putea spune, ce pot fi transformate sau altfel adaptate la evolutia societatii. Asadar, daca aveai in grija ce ai putea face dupa ce urmezi cursuri si inveti software testing, iata si raspunsul pentru tine.
Exista varietate in ceea ce priveste domeniile in care poti lucra
In sine tehnologia sta la baza progresului in absolut tot ce inseamna serviciile actuale. Ea insasi este o industrie si se suprapune cu oricare alta. Un profesionist in tehnologie poate activa in domenii variate, de la medicina la agricultura sau transport, divertisment, servicii bancare etc.
Daca esti genul care cauta mereu sa se dezvolte, esti curios si axat pe inovatie si cercetare, atunci clar esti in locul potrivit. Iti vei da seama pe masura ce parcurgi cursurile noastre ca nu ai cum sa te plictisesti.

Poti invata de la zero, prin flexibilitatea cursurilor ce iti ofera in cele din urma si diploma
La FastTrackIT vei gasi mai mult decat un loc prietenos, unde vei invata despre software testing de la zero. Asadar la basic level, vei invata despre rolul testarii, despre importanta testarii, despre cum functioneaza un site.
Cursul este unul online, ceea ce iti permite sa tii pasul si cu alte activitati, job, preocupari din viata personala etc. Ceea ce este important de retinut este ca se adreseaza celor care o iau efectiv de la zero, include tehnici si instrumente de lucru intr-o firma de IT. Altfel spus, te ajutam sa inveti practic despre acest domeniu.
Deci, din punct de vedere al calificarii tale pe aceasta nisa, vei descoperi cu FastTrackIt ca este mai usor decat crezi, mai practic si mai avantajos. Asta pentru ca nu fizic trebuie sa fii prezent la curs. Sunt 40 de ore extrem de relevante despre ce trebuie sa stii pentru a te initia.
Daca esti si tester ce stapaneste tehnicile de testare, inzestrat cu o gandire critica, care stie cum sta treaba cu creerea unui software atunci ai toate sansele sa devii programator. A fi tester inseamna un cumul de cunostinte si experiente despre ce merge si ce nu, inveti sa lucrezi cu oamenii, sa anticipezi asteptarile. Toate acestea te vor ajuta si daca pe viitor te axezi pe o alta ramura din industria IT, nu neaparat te vei perfectiona pe nisa de software testing.
Te asteptam si in cadrul paginii noastre sa descoperi mai multe.

No Comments

Reply