FasttrackIT îți oferă diploma de programator acreditată și recunoscută în Uniunea Europeană, SUA și Canada. Vezi avantajele unei diplome acreditate!
Create you own custom course. Learn How?

11
dec.

0
javascript

Limbaje de programare populare in acest an

Exista cerere si exista si oferte pe masura acestora cand vine vorba despre posturile dedicate programatorilor. In fapt, acestea cresc de la an la an, fiind tot mai atragatoare si mai motivante. Sunt deseori motivul pentru care apare si dorinta multora de a urma cursuri de specialitate, pentru a se initia in acest domeniu. Chiar daca exista inclinatie in aceasta directie, iata ca totusi inca sunt multe astfel de locuri ce asteapta sa fie ocupate. Cei care sunt in cautare deci au oportunitati multiple dintre care pot alege. Daca problema, motivul pentru care nu ai facut inca pasul catre IT este faptul ca nu detii o diploma in acest sens, te invitam pe site-ul nostru sa descoperi optiunile de cursuri spre care te poti indrepta cu incredere.

 

Limbajele de programare cautate de angajatori – spre ce te poti orienta
Acestea se adreseaza atat celor care sunt la inceput de cariera, cat si celor care au in vedere o reorientare profesionala, fiind pasionati de IT. Spre exemplu, un developer are o situatie financiara mereu stabila. De altfel si satisfactia profesionala este pe masura. Este o decizie importanta, profilarea in acest domeniu, insa diversitatea limbajelor care se folosesc in prezent face ca alegerea sa fie mai simpla.
Exista locuri de munca pentru acestea atat in tara, cat si peste hotare. Spre exemplu, diplomele acreditate pe care le acordam cursantilor nostri dupa examenul final sunt valabile si in Canada si in SUA, deci portile se deschid in mai multe directii dintre care vei putea alege.
Chiar daca vor exista anumite diferente in topul limbajelor de programare cele mai cautate, developmentul spre exemplu este o arie din care e bine sa ai cunostinte, dar si altele nu dau semne ca isi vor pierde prea curand din popularitate.

 

JavaScript e un llimbaj care va fi mereu in trend, cu siguranta! Developerii il prefera si este preferat si de angajatori. Practic este regele web developmentului. Te poti orienta spre un astfel de curs daca te pasioneaza sa construiesti site-uri interactive, dar si daca vrei sa ocupi un post de front-end web developer. Il recomandam chiar daca esti incepator in domeniu, vom merge impreuna cu pasi mici, dar siguri spre reusita. Sau poate iti place sa creezi jocuri interesante, chatboti de ce nu sau chiar system scripts – poti folosi JavaScript pentru toate acestea.
Java e de asemenea un limbaj de programare intuitiv si relativ mai usor de invatat, pe care s-ar putea sa iti doresti sa te profilezi.
C si CC+ sunt de asemenea limbaje de programare care sunt relevante si astazi, desi au fost lansate printre primele limbaje, in anul 1970. Sunt cele care stau la baza a zeci de alte limbaje astazi, fie influentate, fie derivate din paradigma sau sintaxa acestora. Putem trece pe lista lor si cele doua anterior mentionate, JAVA si JAVASCRIPT. Flexibil si versatil, unlimbaj procedural, acesta iti va oferi control deplin folosind comenzi minime. Vei vedea ca invatarea lui nu e chiar asa dificila cum te gandesti probabil. Systems programnig si game development sunt doua dintre directiile spre care te poti orienta dupa ce absolvi cursul.

 

PHP, C# Sharp sunt de asemenea limbaje de programare ale momentului care au toate sansele sa ramana in atentie in lumea IT.
Bineinteles, e necesar ca ceea ce vei face sa fie si ceva ce iti place. Analizeaza variantele, studiaza oportunitatilor si incepe deja sa inveti limbajul preferat. Iti stam la dispozitie cu cursuri specializate, care te pot ajuta sa devii programatorul care visezi sa fii.

No Comments

Reply