Create you own custom course. Learn How?

Ce înseamnă această diplomă acreditată?

Prin completarea competențelor specifice conform programului de formare profesională, ANALIST PROGRAMATOR, poți obține certificatul de calificare, nivelul III-IV, eliberat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, și de Ministerul Educației Naționale, fiind acceptată atât în Uniunea Europeană cât și în SUA sau Canada. Acreditarea este oferită în colaborare cu firma Arini.

Avantajele unei diplome acreditate

  • Această diplomă este recunoscută în România, în celelalte țări ale Uniunii Europeane, precum și în SUA și Canada.
  • Pe baza acestei diplome poți fi angajat ca și programator de orice firmă din statele amintite, fără a mai fi nevoie să deții vreo altă diplomă.
  • Aceasta diploma iti poate folosi ca si dovada a calificarii tale in domeniul IT, pentru a putea beneficia de scutirea de impozit la salar de 16% oferita de catre statul roman tuturor programatorilor care sunt absolventi de studii superioare, indiferent de domeniul in care au absolvit aceste studii. (Mai multe detalii aici)

Condiții de participare în programul de acreditare

Pe lângă pasiunea și determinarea de a învăța multe lucruri noi, pentru a putea participa la acest program, este nevoie să deții o diplomă de bacalaureat sau o adeverință, care să adeverească faptul că ai finalizat 12 clase. Diploma de bacalaureat sau adeverința nu trebuie să fie specifice domeniului de informatică/ matematică – nu contează domeniul în care ai terminat cele 12 clase.

 

Procesul de înscriere și participare

Primul pas este inscrierea la unul dintre cursurile noastre acreditate. Aici puteti vedea suita noastra de cursuri. Apoi dupa inceperea unuia dintre aceste cursuri, urmeaza cele doua examene: examenul initial si examenul final.

Examenul inițial este un examen de cunoștințe de bază despre hardware, software, modele și structuri de date, medii de stocare date, texte și imagini, medii de transmisie a informațiilor, rețele de calculatoare. Acest examen se va da printre primele intalniri în cadrul cursului. De asemenea ai sa primesti toate informatile de care ai nevoie si documentația in cadrul cursului.

Examenul final este examenul în urma căruia ți se va acorda diploma de calificare acreditată de “analist programator”. Acest examen va avea o parte atât teoretică, sub formă de întrebări grilă, cât și o parte practică, sub forma unui proiect pe care îl vei elabora pe parcursul cursului împreună cu alți 3-4 colegi și pe care îl veți prezenta la examenul final.