Create you own custom course. Learn How?

Curs Java

Dacă dorești să acumulezi atât cunoștințele teoretice despre programare cât și cele practice, necesare pentru implicarea într-un proiect în domeniul IT, atunci alege cursul nostru de Java. Java este un limbaj de programare orientat pe obiecte. În momentul de față cele mai multe aplicații distribuite pe piață sunt scrise în Java. Cu ajutorul cunoștințelor teoretice, dobândite pe parcursul acestui curs, îți vei asigura o bază solidă de pe care să te lansezi în învățarea unor tehnici mai avansate de programare sau chiar al altor limbaje de programare. Experiența minimă de care ai nevoie ca să treci interviul de angajare într-o firmă de IT o vei acumula prin rezolvarea exercițiilor și a problemelor practice, reale cu care te vei întâlni în activitatea de la curs, precum și prin efectuarea temelor pentru acasă.

Implicarea ta activă la curs și în efectuarea temelor, pe de o parte, te va ajuta să înțelegi modul de fucționare al unei aplicații, iar pe de altă parte, îți va dezvolta aptitudinile de care ai nevoie pentru a dezvolta prima ta aplicație.

La sfârșitul acestui curs vei dobândi calificarea necesară înțelegerii modului de funcționare a unei aplicații și să construiești prima ta aplicație în Java.

Acest curs are loc o dată pe săptămână (într-o zi lucrătoare), în intervalul 18:00 – 21:00.

Înscriere disponibilă pentru sesiunea – aprilie 2020 – octombire 2020

Vreau să mă înscriu la întregul curs!

Acces gratuit la laboratorul introductiv în limita locurilor disponibile! – aprilie Vreau să mă înscriu doar la laboratorul introductiv!

 

Bursa FasttrackIT

Oferim un loc gratuit la fiecare curs FasttrackIT Oradea, celor cu un venit mai mic sau egal cu 800 de lei per membru de familie. În cazul în care venitul depășește suma de 800 de lei per membru de familie, dar aveți alte obligații financiare deosebite (rată, chirie, tratament medical etc.), vă rugăm totuși să aplicați și vom discuta ulterior cazul particular.

Vezi condițiile de participare Vreau să aplic pentru bursă!

 

Curricula cursului

  • Introduction to Software Engineering
  • Java Fundamentals
  • Java OOP – Object Oriented Programming
  • Basics of relational databases
  • HTML, CSS and Javascript
  • Server Side Programming Java
  • Building complete web applications
  • GUI Java FX
  • Building complete desktop applications
Vezi / descarcă întreaga curriculă!

Prezentarea trainerului

Mircea-Bodog-trainer-curs-de-programare-acreditat

Mircea Bodog

 

Mircea Bodog este trainer și manager cu o experiență de 14 ani în firme de IT locale și internaționale. Este pasionat de programare Java și metodologii Agile pe care le folosește de fiecare dată când are ocazia pentru a asigura succesul proiectelor în care este implicat.

Pachete FastTrackIT

Curs Java
Curs Java
Acreditat
Curs Java
Asistență Trainer
Acreditare
Plată: 12 rate StarBT 54€ 66€
Plată: avans 20% + 6 rate egale 87€ 105€
Plată: integrală (10% reducere) 585€ 711€
Înscrie-te Înscrie-te

Prezentarea trainerului

Mircea-Bodog-trainer-curs-de-programare-acreditat

Mircea Bodog

 

Mircea Bodog este trainer si manager cu o experienta de 14 ani in firme de IT locale si internationale. Este pasionat de programare Java si metodologii Agile pe care le foloseste de fiecare data cand are ocazia pentru a asigura sucesul proiectelor in care este implicat.

Pachete FastTrackIT

Curs Java
Curs Java
Acreditat
Curs Java
Asistență Trainer
Acreditare
Plată: 12 rate StarBT 54€ 66€
Plată: avans 20% + 6 rate egale 87€ 105€
Plată: integrală (10% reducere) 585€ 711€
Sign up Sign up