Create you own custom course. Learn How?

Curs Web Developer (React JS)

În ultimii 10 ani tehnologiile web s-au schimbat și modernizat extraordinar de mult. Însă dezvoltarea web a trecut printr-o adevărată revoluție. Această revoluție web pe de o parte a pus la îndemâna developerilor tehnologii și tool-uri prin care niciodată nu a fost atât de ușor și plăcut să dezvolți un website, dar pe de altă parte niciodată nu a fost atât de greu să începi singur să înveți web development fără ca cineva cu experiență să te îndrume. De aceea, am creat un curs care să te familiarizeze cu ultimele tehnologii, la cele mai înalte standarde astfel încât să te aducă de la ”zero la hero”. Prin acest curs o să îți dăm tot ce ai nevoie ca să începi o carieră promițatoare în IT și de ce nu să începi să lucrezi la propriul tău produs.

curs-de-programare-web

Înscriere disponibilă pentru sesiunea – 26 martie 2020 – septembrie 2020

Vreau să mă înscriu la întregul curs!

Acces gratuit la laboratorul introductiv în limita locurilor disponibile! – 19 martie Vreau să mă înscriu doar la laboratorul introductiv!

 

Bursa FasttrackIT

Oferim două locuri gratuite la fiecare curs FasttrackIT Cluj-Napoca, celor cu un venit mai mic sau egal cu 1250 de lei per membru de familie. În cazul în care venitul depășește suma de 1250 de lei per membru de familie, dar aveți alte obligații financiare deosebite (rată, chirie, tratament medical etc.), vă rugăm totuși să aplicați și vom discuta ulterior cazul particular.

Vezi condițiile de participare Vreau să aplic pentru bursă!

 

Curricula cursului WEB

  • Introduction to Web Development
  • Introduction to HTML, CSS and Javascript
  • CSS properties
  • The Document Object Model
  • The Browser Object Model
  • Introduction to React
  • Introduction to Redux
Vezi / descarcă întreaga curriculă!

 

Prezentare trainer

tamas-pap-trainer-curs-de-programare-acreditat

Tamás Pap

 

În cei 12 ani de experiență în software engineering, Tamás a avut șansa de a coordona echipe de dezvoltare a aplicațiilor web și mobile în diferite domenii. Pasiunea pentru training și expertiza în development sunt două dintre ingredientele de bază ale cursurilor livrate de el pentru cei care doresc să înceapă o cariera în IT sau să devină experți în domeniu.

 

Pachete FastTrackIT

 

Curs WEB
Curs WEB
Acreditat
Modul Web
Modul React JS
Asistență Trainer
Acreditare
Plată: 12 rate StarBT 100€ 125€
Plată: 7 rate (avans 20% + 6 rate egale) 172€ 215€
Plată: integrală (10% reducere) 1080€ 1350€
Înscrie-te Înscrie-te

Prezentare trainer

tamas-pap-trainer-curs-de-programare-acreditat

Tamás Pap

In cei 12 ani de experienta in software engineering, Tamás a avut sansa de a coordona echipe de dezvoltare a aplicatiilor web si mobile in diferite domenii. Pasiunea pentru training si expertiza in development sunt doua dintre ingredientele de baza ale cursurilor livrate de el pentru cei care doresc sa inceapa o cariera in IT sau sa devina experti in domeniu.

 

Pachete FastTrackIT

 

Curs WEB
Curs WEB
Acreditat
Modul Web
Modul React JS
Asistență Trainer
Acreditare
Plată: 12 rate StarBT 100€ 125€
Plată: 7 rate (avans 20% + 6 rate egale) 172€ 215€
Plată: integrală (10% reducere) 1080€ 1350€
Sign up Sign up